Gönyeli ve Yenikent’te Türk koçanlı ikiz villalar, dubleks evler, apartman daireleriyle yeni evlenenlere veya yeni bir eve geçmek isteyenlere akıllıca bir yatırım olanağı sunan M&R İnşaat Şirketi, yatırımda güven arayanların adresi oldu.

 

Ülkenin önde gelen inşaat firmalarından M&R İnşaat Şirketi, dubleks evler, ikiz villalar, apartman daireleri ile Lefkoşa bölgesinde tercih edilen güvenilir inşaat firmaları arasında. Türk koçanlı konutlarla önümüzdeki 3 yıllık plan ve projelerini hazırlayan şirket, Gönyeli ve Yenikent’te şehir merkezine yakın, huzurun ve güvenin adresinde ev sahibi olmak isteyenleri en uygun fiyat ve sunduğu ödeme kolaylıklarıyla bekliyor. Akıllı yatırımın adresi M&R Şirketi Direktörü  Mehmet Ali Refikoğulları projelerini anlattı.

Gönyeli ve Yenikent’te Türk koçanlı konutlar

M&R İnşaat Şirketi Direktörü Mehmet Ali Refikoğulları, 1990 yılından buyana inşaatla uğraştığını 6 yıldır kurdukları şirketlerinde yenilikçi projeleriyle birçok kişiyi ev sahibi yaptıklarını söyledi. Dubleks, müstakil evler, zaman zaman da iki ve üç yatak odalı apartmanlarla Lefkoşa bölgesi ağırlıkta olmak üzere çalıştıklarını belirten Refikoğulları, Gönyeli ve Yenikent’te Türk koçanlı topraklar üzerine inşa ettikleri konutlarla birçok insanın yaşamına yeni sayfa açmalarında katkıda bulunduklarını ifade etti.

Ödemede kolaylık

Ödeme şekillerini müşterileriyle istişare halinde belirlediklerini de söyleyen Refikoğulları, çalıştıkları bankalarla müşterilerine ödeme gücüne bağlı olarak %80’e kadar kredi kullandırıldığını anlattı.  Bugüne kadar 100’ün üzerinde kişiyi ev sahibi yapan şirket direktörü Refikoğulları, inşa ettikleri üç yatak odalı 160 metrekare ikiz ve dubleks, 115-120 metrekare apartman daireleri, 195-235-265 metrekare müstakil ev seçenekleri bulunduğunu söyledi. Refikoğulları  dubleks ve ikiz evlerde 95 bin-100 bin sterlin arası, müstakil evlerde 125 bin, 140 bin, 145 bin, 165 bin sterline seçenekleri olduğunu da dile getirdi.  Müşterilerin zevkine göre hareket ettiklerini de ifade eden Refikoğulları, yer döşemeleri, duvar döşemeleri, mutfak dolapları, dış boya gibi konularda müşterilerinin tercihlerini dikkate aldıklarını anlattı.

Yerli halktan büyük talep

M&R İnşaat Şirketi’nden ev alanların neredeyse tamamı yerli halktan oluşuyor. Yeni evlenecekler ve daha büyük bir eve geçmek isteyenlerin çoğunlukla tercih ettiği bu konutlar şehir merkezine yakınlığı nedeniyle de büyük talep görüyor. Gazetemize konuşan Refikoğullar, “Bizim yaptığımız evleri satmak isteyenler aldıkları fiyattan daha fazlaya satabiliyorlar. Hem bölgenin iyi bir bölge olması hem de konutların Türk koçanlı olmasının bunda büyük bir önemi var. Kalite olarak adanın en yüksek standartlı evlerini yapıyoruz” dedi. Refikoğulları, akıllıca yatırım yapmak isteyenlerin kendilerini tercih ettiğinin de altını çizdi. İddialı konuşan Refikoğulları, “En büyük özelliğimiz sözümüzü tutmamız” diyerek, özellikle güvence arayanları bir kahve içmeye ve projelerini görmeye davet etti.

 

Mar İnşaat

Bekir Şevki Naci Sk. No:2 Gönyeli – Lefkoşa

www.marconstruction.net

Email:[email protected]

+90 392 223 79 66

+90 392 223 79 65

+90 533 851 03 30