Mağusa bölgesinde 1997 yılından günümüze kadar gerçekleştirdiği projelerle, inşaat sektöründe uzmanlığını ortaya koyan, ürettiği yaşam alanlarıyla insan öncelikli bir kurum olarak yerini alan Erbatu İnşaat, yeni proje çalışmalarına hız verdi.

32 daireden oluşan ve Aysergi’nin en iyi bölgesinde yer alan Aysergi Tower 1’I tamamlayan ve tüm dairelerinin anahtarını sakinlerine teslim eden Erbatu, ayni bölgede Aysergi Tower 2’nin inşaat çalışmalarına hız verdi.

Şirketin Satış ve Pazarlama Sorumlusu Mehmet Yerli Aysergi Tower 2’nin inşaatının büyük bir titizlik ve hızla devam ettiğini, bu projede yer alan konutların %10’nun daha proje aşamasındayken satıldığını söyledi. Aralık 2016 yılında Aysergi Tower 2’nin tamamlanacağına dikkat çeken Yerli, bu projede 36 dairenin yer aldığını, projenin 32 dairesinin 100 metre kare olarak tasarlandığını 4 tanesinin ise dubleks daire olarak projelendirildiğini söyledi. Orman ve deniz manzarasına sahip olan Aysergi Tower 2’nin denize yürüyüş mesafesinde olduğuna vurgu yapan Yerli,  şirket olarak kaliteye ve inşa ettikleri konutların zamanında müşterilerine teslim etmenin kendileri için olmazsa olmazların arasında yer aldığına vurgu yaptı. Bu projelerinin tarih, doğa ve denizle bütünleştiğine dikkat çeken Mehmet Yerli, Aysergi Tower 2’deki dairelerinin £49.900 ‘dan basladığını kaydetti. Ödemelerde büyük kolaylıklar sağladıklarını tum dairelerindeki iç tasarımında müşterilerinin seçme hakkı bulunduğunu da efade etti.

Tüm konutlarında İngiltere’de yaşayan müşterilerine sürpriz hediye paketleri de yer aldığına vurgu yapan Yerli, İngiltere’de çok sayıda konut sattıklarını da kaydetti.