Noyanlar Şirketler Grubu’nun İskele Long Beach’teki toplam 957 konuttan oluşacak Kıbrıs’ın en büyük projesi Royal Sun Residence’in teslimleri başladı. Evleri tamamlanan ev sahipleri yeni taşındıkları evlerinde yaz tatilinin keyfini sürüyor. Royal Sun Residence birinci etabında bulunan yaklaşık 300 konutun altyapılarının tamamlanması, süpermarket, havuzlar ve restoranın devreye girmesi ev sahiplerini sevindirdi.

Havuz ve eğlence alanları kullanımda

Dev havuz, aqualı havuz ve çocuklar için yapılan süpriz çocuk havuzu ile residence sahiplerine sunulan aktiviteler artık kullanımda. Geniş güneşlenme alanları, çocuk vitamin barı, çocuklar için trombolin ve diğer oyuncaklardan oluşan parkları, kapalı oyun salonu, masa tenisi ve daha bir çok aktivitenin bulunduğu eğlence alanları ile ev sahipleri yaz tatillerini hem evlerinde hem de 5 yıldızlı bir tatil kopleksindeymiş gibi yaşayamaya başladı. Çok yakında fitness, güzellik salonu, sauna gibi diğer aktivitelerin de devreye girmesi bekleniyor. Büyük ses getiren projenin ilk etabının zamanında, ortak alanların ise zamanından önce tamamlanması yerli yabancı tüm müşterileri sevindirdi.      

Restoran da hizmete girdi

Royal Sun Residence, yaklaşık 250 kişinin ayni anda hizmet görebileceği iç ve dış mekanları, barı ve coffee loungeları ile müşterilerine hizmet vermeye başladı. Avrupa mutfağı temelinde, kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri ile geceleri eğlencelerin sunulacağı restoran profesyonel mutfak ekibi, işletmesiyle ev sahipleri ve dışarıdan gelen konukları ağırlamak üzere müşterilerini ağırlamayı bekliyor.

Güvenli ve duyarlı bir site

Royal Sun Residence sitesi kamera sistemleri, 7/24 güvenlik hizmeti ile ev sahiplerinin huzur içerisinde evlerinde oturmasına olanak sağlıyor. Ayrıca site ortak alanları ve özel istek bulunan evlerde engelli vatandaşlar için park yerleri, basamaksız ortak kullanım alanı girişleri ve özel engelli tuvaletleri ile duyarlı bir sitede yaşam sunuyor.

Konut inşaatı ve satışlarına hızla devam

Birinci etapta tamamlanan konutlar dubleks evler yanında, ikinci ve üçüncü etaplarda satışları ve inşaatları devam eden daire ve dubleks evlere de ilgi sürüyor. İkinci etaptaki konutların henüz tamamlanmadan yarısından fazlasının satılması Royal Sun Residence sitesinin ne kadar ilgi gördüğünün bir kanıtı. £26.000 Sterling’den başlayan stüdyo daire fiyatları, 1+1, 2+1 daire seçenekleri ve dubleks evleri ile uygun ödeme koşullarından yararlanmak mümkün. Noyanlar Şirketler Grubu İngiltere, İskele Long Beach Merkez Ofisi ve Mağusa Ofislerinde bilgi alıp herkes kolayca bir tatil evi sahibi olabilir.