Misli KADIOĞLU



Araştırmacı ve yenilikçi tavrını her yeni projede sürdürmeye devam eden
Özmerhan Construction, Lefkoşa’nın en gözde semtlerinden Yenikent’te apartman dairesi, Penthouse  ve villa seçenekleri ile, her bütçeden, kişiye, modern, rahat ve kullanışlı yaşam alanları sunuyor.


Kalite ve güvenden ödün vermeden, lider olmak hedefiyle yola çıkan Özmerhan Construction, aralıksız olarak yenileniyor. ‘’Değişmeyen tek şey değişimdir’’ ilkesinden hareket eden şirket, müşterilerine güncel kriterler doğrultusunda servis vermeyi hedefliyor. 2001 yılından bu yana faaliyet gösteren Özmerhan Construction, bir yandan tüm sektörlerde lider olmayı amaçlarken, diğer yandan da müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek ve müşteri memnuniyetini kalıcı kılmak için çalışıyor.

Özmerhan Construction, Lefkoşa’nın en gözde semtlerinden Yenikent’te, 130m², 120m², 128m², 117m², 115m² seçenekleri ile apartman daireleri ve 250m² Penthouse, 260m² ve 287m²  villaları ile şehrin yaşam ve yatırım merkezinde bir yaşam seçeneği sunuyor.


Özmerhan Construction, araştırmacı ve yenilikçi tavrını her yeni projede sürdürmeye devam ederken, tasarımdan, malzeme ve incelikli işçiliğe kadar, ayrıcalıklı yaşam alanları sunmak konusundaki uzmanlığını, her geçen gün geliştirip bu alandaki tutku ve heyecanını koruyor.

Başarısı ödüllerle taçlandı

Kurulduğu günden bu yana, apartman ve villaların konumlarından altyapılarına, mimari tasarımlarından, iç mekan tasarımlarına kadar her alanda mükemmeli yakalamaya çalışan Özmerhan Construction, bu vizyonla ilerlerken, ‘’Best Architectural Design’’ ve ‘’Best Luxury Villa’’ dallarında almış olduğu Property NC Awards ödülleri ile başarısını taçlandırmanın gururunu yaşıyor. Şirket Direktörleri, almış oldukları ödüllerin verdiği mutluluk ile, gelecek projelerinde de vizyonlarından ödün vermeden, izledikleri yolda emin adımlarla ilerlemeye devam edeceklerini belirtiyorlar.

Göz alıcı şıklıkta villalar

Özmerhan Construction, villa ve iç mekan tasarımlarında, göz alıcı şıklığı yakalamak için bir çok faktörü bir araya getirirken, pek çok ayrıntıyı da göz önünde bulundurdu. Günümüz insanının ihtiyaç duyabileceği tüm yaşamsal trendleri ve gereksinimleri barındıran, modern mekanlar yaratmak için yola çıkan Özmerhan Construction, sunulan yaşam birimleri yanı sıra, kapalı garaj, depo, temizlik odası, ebeveyn banyosu, giyinme bölümü, teras gibi unsurların optimal ebatlarda hacimlendirilmesi ile konforlu bir kişisel yaşam alanları sunmak üzere çalıştı. Mimari stil olarak ise villalar, kütlesel baskın formlar, cephelerde uygulanan hareket ve malzemeler yardımı ile estetik bir algıyı destekleyecek hale getirildi. New Point villaları, Yenikent bölgesinde nezih bir mahallede konumlanırken, modern yapılarıyla günümüzde yapılan villalar arasında göze çarpıyor. Gerek ev içi kullanım alanları, gerek altyapı ve geniş bahçeleriyle yaşam alanı olarak çok elverişli olan villalar bu özelliğiyle de geniş ailelerin rahatlığına olanak sağlıyor.

 

High Level Apartmanları’nda yaşam başladı

Özmerhan Construction, High Level Apartmanları ise, Lefkoşa'nın en gözde bölgesi Yenikent'te yükseliyor. High Level Apartmanları, 130m², 120m², 128m², 117m², 115m² farklı metrekareler, Penthouse ve farklı lokasyon seçenekleri ile tasarlandı. Emsallerine göre optimum planları, dış cephe tasarımları ve yenilikçi çizgisi ile alışılagelmiş apartman projelerinin çok ötesinde olan High Level Apartmanlarında şirket, sadece müşterilerine ait bir konfor ülkesini kendi evlerinde kurabilsinler diye, kendi zevklerine göre döşeyecekleri, özledikleri konfor ve yaşamı sunmak için hazırladı. Şu an anahtar teslim aşamasında olan High Level 1 ve 2 projelerinde, yaşam başlamış durumda…