Noyanlar Şirketler Grubu, 2015 yılı kampanyaları ve yeni projeleri kapsamında, İngiltere Ofis ve Kıbrıs Merkez Ofisi ile birlikte Wood Green’de bulunan Grand Palace’da 09 Şubat’ta saat 20.00’da düzenlenecek kampanya bilgilendirme kokteyli ve seminerle Londra halkı ile buluşuyor. Şirket direktörleri ve müdürleri gecede, konut alımı ile ilgili sorular ve yeni yıl kampanyası ile ilgili tüm bilgileri müşterileriyle paylaşacak.

Kıbrıs’ın en büyük Projesi’nde 1’nci etapta sona doğru

Noyanlar Şirketler Grubu’nun 957 konuttan oluşacak Royal Sun Residence Projesi’nde yaklaşık 2 ay önce başlayan ev teslimleri son hızla devam ediyor. Projede süpermarket, güvenlik ve site girişi tamamlanmış durumda, havuz ve aktivite alanlarının ise Mayıs sonu tamamlanması bekleniyor. £ 22.400 fiyatlardan bBaşlayan stüdyo dairelerden, dubleks evlere kadar bir çok farklı seçeneğin bulunduğu Royal Sun Residence, yerli yabancı yatırımcıların gözdesi durumunda.

Yeni projeler yolda

İskele Long Beach’te Long Beach Park Residence isimli yeni apartman projesinin çalışmaları hızla devam ediyor. Toplam 550 apartman dairesinden oluşacak, dev aktivite alanları, geniş balkonlarla dizayn edilmekte olan deniz manzaralı projenin, Long Beach’in yeni gözdesi olacağına kesin gözle bakılıyor.

Mağusa’nın kalbinde yer alacak dev apartman ve iş merkezi projesinde açılış kararı alındı. Angel Towers Projesi toplam 98 daire, 37 dükkan dan oluşacak. Projenin gelecek ay satışa sunulması bekleniyor.

Long Beach’te iki büyük hotel projesinin ise çalışmalarına başlandığı bildirildi.

2015 yılı kampanyası ile hareketli günler yaşanıyor

Şirketin 2015 yılında müşterilerine sunduğu indirim kampanyası gelecek ayın başına kadar devam edecek. Yerli yabancı müşteriler tarafından ilgi gören %10’a varan indirimlerin sunulduğu kampanyada, konutlar tükenmek üzere. Londra’dan da ilgi gösterilen kampanya son hızıyla devam ediyor.

Mağusa’da yeni ofis yeni hizmetler

Noyanlar Şirketler Grubu, Mağusa’nın merkezinde Roberts Coffee yanı, Magem karşısında yeni ofisine taşınma kararı aldı. Tam teşekküllü dizayn edilecek ofiste, yeni çalışan kadrosu ve yeni hizmetler desunulmaya başlanacak. Bu ay sonunda hizmete alınması planlanan ofiste Real Estate (emlak) bölümünün de devreye gireceği, şirket ürünlerinin yanında diğer şirketler ve şahısların ürünlerinin de pazarlanacağı bilgisi verildi. Londra’da yaşayan ve Kıbrıs’taki taşınmaz mallarını satmak isteyen vatandaşların da Noyanlar İngiltere ofisine başvurabileceği ve taşınmaz mallarını güven içerisinde Noyanlar Emlak Bölümü’ne verebilecekleri belirtildi.