Kuzey Kıbrıs’ın önde gelen inşaat şirketlerinden Noyanlar Group of Companies iki yeni rezidans projesinin tanıtım ve satışlarına başladı. Özellikle Long Beach bölgesinde yatırımlarını yoğunlaştıran Noyanlar, Sea Pearl Residence ve Long Beach Park Residence ile bölgeyi daha da cazip hale getirmeyi planlıyor. Deneyimli kadrosuyla 44 yıldır sektörde olan şirket, yakın zamanda açtığı Sea Life Hotel ile Long Beach’in ikinci hotelini bölgeye kazandırdı.

Deniz Tutkusu olanlar için: Long Beach Park Residence!

Long Beach Makenzi Plajı’na sadece 200 metre uzakta tasarlanan Long Beach Park Residence, toplam 650 konuttan oluşuyor. Yüzme havuzları, spor salonu, yürüyüş parkurları, aktivite ve spor alanları, özel güvenliği, restoranı, süpermarketi ve daha bir çok özelliği bulunan Long Beach Park müşterilerinin beklentilerini karşılıyor.  Konu ile ilgili bilgi aldığımız Noyanlar Group Satış Direktörü Zarif Noyan, son yıllarda yatırımcıların ilgi odağı olan Long Beach Bölgesi’nde 2 bin 500, genelde ise 4 bin’i aşkın aileyi ev sahibi yaptıklarını ve yeni projeleri Long Beach Park Residence’in bölgenin ihtiyaçlarına cevap veren, çevre dostu ve çağdaş yaşama uyan bir yapıda olacağından bahsetti.

Sea Pearl Residence geliyor!

Noyanların bir diğer projesi Sea Pearl Residence yine Long Beach bölgesinde ve denize 800 metre uzaklıkta bulunuyor. Toplam 52 villadan ve iki apartmandan oluşan projede özel güvenlik, yüzme havuzları, spor alanları ve daha bir çok özellik bulunuyor.

Her iki projelerinin tanıtım ve satışlarına başladıklarını söyleyen Zarif Noyan, yeni yıldan dolayı çok cazip kampanyalar yaptıklarını ve yeni projelerini de buna dahil ettiklerini ifade etti. Kampanya ve proje detayları hakkında bilgi almak isteyenlerin Noyanlar Group facebook sayfasından veya www.noyanlar.com’u ziyaret edebileceğini belirten Noyan, özelde şirketin genelde Kuzey Kıbrıs’ın gelişmesi için yeni yatırımlar yapmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.