Her iki yılda bir düzenlenmekte olan Property NC Dergisi’nin ödül gecesi geçtiğimiz hafta Girne’de bulunan Cratos Hotel’de gerçekleşti.

Emlak Sektörü’nden 500 kişinin katıldığı gecede başarılı firmalara ödülleri dağıtıldı. Farklı dallarda yarışmaya katılan Emlak Şirketlerine katıldığı dallarda başarı ödülleri verilirken Noyanlar Şirketler Grubu 4 ödülün sahibi oldu. Konuyla ilgli gazetemize bilgi veren Satış ve Pazarlama Müdürü Erman Esentuna, Noyanlar Şirketler Grubu olarak katılmış oldukları 4 dalda da ödül aldıklarını söyledi. Best Developer, Best Marketing Campaign, Best Proposed Highrise Development ve Best Developer Website dallarında yarışmaya katıldıklarını açıklayan Esentuna, firma olarak bu ödüllerin sahibi olmanın grururunu yaşadıklarını kaydetti.

 

Her geçen gün daha da büyümekteyiz

Özellikle İskele bölgesindeki yatırımlarının artarak devam ettiğine vurgu yapan Esentuna, bu bölgenin KKTC’nin en çok gelişen bölgesi olduğuna dikkat çekti. İskele bölgesinden şimdi konut almanın çok karlı bir yatırım olduğuna da dikkat çeken Esentuna, bölgenin Long Beach Sahil Projesi ile birlikte ayni bölgede yapımına başlanacak olan 5 yıldızlı otellerle degerinin daha da bir artacağını vurgu yaptı. Noyanlar Şirketler Grubu olarak bugüne kadar 2 bini aşkın konut yaptıklarını ifade eden Esentuna, şirket olarak dünyanın dört bir yanındaki emlak fuarlarına da katılarak Kuzey Kıbrıs’ı tanıtıp pazarladıklarını ve Kuzey Kıbrıs’ı dünyaya taşıdıklarını vurguladı.