Noyanlar Group of Companies Müdür Yardımcısı İsmail Emin gazetemiz North Cyprus UK’a şirketlerinin “Sealife Residence”, “Royal Sun Residence”, “Angel Towers” ve “Long Beach Park Residance” projeleri ile ilgili bilgiler verdi.

1973 yılında kurulan şirketlerinin günümüze kadar yerli yabancı yaklaşık 3 bin aileyi konut sahibi yaptığını belirten İsmail Emin, şirketlerinin kurulduğu günden bu yana başarısının en büyük nedenlerinden birinin müşterileri ile aile ilişkisi kurmayı başarabilmeleri olduğunu dile getirdi.

Şirketlerinin yerli yatırımcının yanında ağırlıklı olarak Rus, Ukraynalı, Kazak, İsveçli, Norveçli ve Arap yatırımcılara sahip olduğunu ifade eden Emin, adada barış olması halinde ise yabancı yatırımların kat ve kat artacağını söyledi.    

Emin; “ ‘Sealife Residence’ denize en yakın apartman projesi”

North Cyprus UK’ konuşan Noyanlar Group of Companies Müdür Yardımcısı İsmail Emin; 200 daireden oluşan “ Sealife Residence” projelerinin bölgedeki denize en yakın apartman projesi olduğunu dile getirdi. İsmail Emin, “Sealife Residence” projelerinin mükemmel bir deniz manzarasına sahip olduğunu söyledi. “Sealife Residence” projesinde 1+1, 2+1 ve stüdyo daireler bulunduğunu ifade eden Emin, proje içerisinde aqualı yüzme havuzu, kuaför, kafe ve barın mevcut olduğunu bildirdi. Projenin tüm koçanlarının hazır olduğunu belirten İsmail Emin, projeye ilginin çok yoğun olduğunu ve satışların devam ettiğini kaydetti.

“ ‘Royal Sun Residance’ her kesime hitap ediyor”

İsmail Emin, açılışını geçtiğimiz yılın Ağustos ayında yaptıkları “Royal Sxun Residence” projesinin 3 etaptan oluştuğunu söyledi. “Royal Sun Residence’de” yaklaşık bin adet konut olacağını anlatan Emin, projede ısıtmalı yüzme havuzu, aqualı yüzme havuzu, “ sakin havuz”, fitnes, masaj salonu, sauna, bisiklet yolu, yürüyüş yolu ve güvenlik girişi bulunduğunu belirtti. İsmail Emin, “Royal Sun Residence’de” stüdyo daireler, 1+1 daireler, 2+1 daireler, 2+1 villalar, 2+1 villalar, 3+1 villalar ve 2+1 penthouseları bulunduğunu açıkladı. Emin, projenin her kesime hitap ettiğini, istenilen şekilde, istenilen fiyatta konutlar bulunduğunu söyledi.    

Emin, 3 etaplı projenin ilk etabının tamamlandığını ve anahtar teslimlerine başladıklarını bildirdi.

“ ‘Angel Towers’da’ her yere 1 dakika”  

Noyanlar Group of Companies Müdür Yardımcısı İsmail Emin, Mağusa’da kentin merkezinde çok önemli bir konumda “Angel Towers” projelerini satışa açtıklarını söyledi. Şirket olarak “Angel Towers” projesine çok inandıklarını anlatan Emin, bu projedeki sloganlarının da “ Her yere 1 dakika” olduğunu anlattı. Projede 2 farklı modelde dükkan seçenekleri ve 2+1 dairelerden oluşacak olan 2 blok apartman daireleri olduğunu kaydeden İsmail Emin, satışları hızla devam eden “Angel Towers’a” yerli halkın yanında yabancıların da ilgisinin yoğun olduğunu açıkladı.

“ ‘Long Beach Park Residance’ta’ farklı bir mimari”

İsmail Emin, önümüzdeki yıl satışa sunmayı düşündükleri ve sahilden sadece 100 metre uzaklıkta olan “Long Beach Park Residance” projelerinin bölgeye bambaşka bir karakter kazandıracağını ifade etti.

İsmail Emin, projenin yeni nesil mimari tasarımı, sunduğu geniş yaşam alanı, geniş balkonlara sahip daire seçenekleri ve sahip oldu muhteşem Long Beach manzarasının hayatı değiştirebilecek nitelikte olduğunu söyledi.

“Long Beach Park Residance” projesinde studio, 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin yer aldığından söz eden Emin, projenin aqualı havuz, kapalı yüzme havuzu, restoran, fıtness center, kuaför, yeşil alanlar, meyve bahçeleri, çocuk oyun parkları, golf alanı, tenis kortu ve basketbol sahası ile bölgenin gözdesi olmaya aday olduğunu açıkladı.

Long Beach bölgesindeki yatırımlarının devam edeceğinin bilgisini veren Emin, Royal Sun Residence karşısında 400 konutluk stüdyo projesinin ve Sea Life Residence projesi yanında yeni bir projenin hazırlıklarının son aşamada olduğunu belirtti.

“Müşterilerimizle aile olmayı başardık”

Noyanlar Group of Companies Müdür Yardımcısı İsmail Emin, şirket olarak başarılarının sırların birinin de müşterileri ile aile olmayı başarmak olduğunu dile getirdi. Genel olarak prensiplerinin dürüstlük ve huzur olduğunu ifade eden Emin, geçmişte şirketlerinden ev alan müşterilerinin, memnun kalmaları nedeniyle yeni alacakları evi de şirketlerinden almayı tercih ettiklerini söyledi.

İsmail Emin, şirketlerinin kuruluşu olan 1973 yılından bu yana müşteri memnuniyetine büyük önem gösterdiklerine dikkat çekerken, kuruldukları günden bu yana 3 bine yakın aileyi ev sahibi yaptıklarını kaydetti.   

“ İngiltere’deki Kıbrıslı Türklere bini aşkın konut sattık”

İngiltere’nin şirketleri için her zaman için önemli bir pazar olduğuna vurgu yapan Emin, şirketlerinin yerli müşteriler sayesinde bugünlere taşındığını söyledi. İsmail Emin, bini aşkın konutun İngiltere’de yaşayan Kıbrıslı Türk müşterilerine sattıklarına dikkat çekerken, bunda firmalarının güvenilirliğinin büyük etken olduğunu dile getirdi. Emin ilerleyen dönemlerde de İngiltere’de atılımlarının devam edeceğini ifade etti.

“Adada barış olursa yatırımlar artar”

İsmail Emin; “Kıbrıs sorununun çözümü yönünde yürütülen görüşmelerin devam etmesini olumlu bir etki yaratıyor. Adada barış olması halinde ise ciddi miktarda yapılan bu yatırımlar değerini kat ve kat artıracaktır. Bu nedeni göz önünde bulunduran yabancı müşteriler Kıbrıs’tan konut almak istiyorlar” dedi.