Şehir ve denizle iç içe yaşam standartınızı yükselten yepyeni bir seçenek.Northernland kalitesi ile inşa edilecek olan viapark, Mağusa’nın tek rezidansı. Lokasyonuyla,mimarisiyle, kalitesiyle,olanaklarıyla ve Kıbrıs’ta ilk defa özel olarak düşünülmüş, modern yaşam alanı geleneklerimizin ve geleceğimizin benzersiz bir sentezi.yüksek yatırım değeri olan prestijin gercekleştiği bir yapıt Viapark.Tasarımında çağdaş çizgilerimizle sizi deniz ve huzura davet eden tek proje.

 

Viapark’da sağlıklı yasamak için bir çok sebebiniz var, Mağusa’nın tek yarı olimpik havuzu,bir çok spor dalını gerçeklestirebileceğiniz fitness merkezi,günün stresinden kurtulacağınız spa,sauna,hamam ve masaj,resepsiyon ve kat hizmeti ile Mağusa merkezde göz alıcı bir proje.

 

MODERN KENT MİMARİ: Northernland Construction, Gazimağusa’da yeni bir projeye başlıyor. Modern dizaynı ve yüksek kaliteyi içerisinde bulunduracak Viapark Projesi Gazimağusa’nın tek yarı olimpik yüzme havuzunu da içerisinde barındırıyor

 

Viapark Projesi, denize 200 metre mesafede, 14 katlı ve 60 konutlu bir proje olarak tasarlandı. İçerisinde 1+1, 2+1, 3+1 ve dublex penthouse şeklinde daireler olan rezidans, Eylül 2017’de sahiplerine teslim edilecek. Projedeki evler 21 Aralık'ta satışa sunulacak

 

12 yılda 1000’I aşkın kişiyi ev sahibi yapan Northernland Construction, yeni projesini Gazimağusa halkının hizmetine sundu.  Kalitenin yanında güveni de inşa eden şirket olarak Gazimağusalılara hizmet veren Northernland Construction, bölgede ilk rezidans kalitesinde, içerisinde yarı olimpik kapalı havuzu olan Viapark Projesi’ni satışa çıkardı.

Gazimağusa halkının yaşam standartlarını ileriye taşımayı kendine hedef seçen Northernland Construction, Viapark Projesi ile Gazimağusa’ya yeni bir soluk, Ayrıcalıklı bir yaşam sunmayı amaçlıyor.

 

“Şehir ve denizle iç içe yaşam”

Şehir ve denizle iç içe bir yaşamı müşterilerine sunan  Northernland Construction, standartları yükselten bir seçenek ile Mağusalıların karşısına çıktı. Çağdaş mimarisi ve yarattığı modern yaşam alanları ile her ihtiyaca ceverp verebilmek için tasarlanıp, bir evden çok daha fazlasını sunuyor. 

Northernland kalitesi ile inşa edilecek olan Viapark, Mağusa’nın tek rezidansı olması nedeniyle ayrı bir yere sahip. 

 

Modern ve Ayrıcalıklı bir yaşam alanı

Viapark’ın muhteşem deniz manzarası, mimarisi, kalitesi ve sosyal alanları ile Kıbrıs’ta ilk defa özel olarak rezidans yaşantısını hedefleyerek inşa edildi. Profesyonel ekipmanlar ve modern dizaynlar oluşturarak her ihtiyaca cevap verebilecek yaşam alanı ile lux otel konforunu  viapark sahiplerine sunuyor. 


“Viapark’ta sağlıklı yaşam için bir çok sebebiniz var”

Viapark Projesi içerisinde yer alan önemli yeniliklerden biri de Mağusa’nın tek yarı olimpik  yüzme havuzunu da bünyesinde bulundurması. Viapark’ta yaşayan vatandaşlar birçok spor dalını proje içerisinde bulunan Fitness Merkezi’nde yapabilecek. 

Projede Fitness Merkezi’nin yanı sıra günün stresinden kurtulacağınız spa, sauna, Türk hamamı ve masaj imkanı ve çocuklara iç ve dış alanda oyun alanı düşünüldü. 

Viapark’ta ev sahibi olacak vatandaşlar 24 saat güvenlik servisi ile güvenli bir yaşam sürdürebilecek.

 

14 katlı 60 konutlu proje

Viapark Projesi, denize 200 metre mesafede, 14 katlı ve 60 konutlu bir proje olarak tasarlandı.  İçerisinde 1+1, 2+1, 3+1 ve dublex penthouse şeklinde daireler olan rezidans, Eylül2017’de sahiplerine teslim edilecek.  Viapark Projesi 21 Aralık'ta satışa sunulacak.


Proje ile ilgili ayrıntılı bilgi almak için facebook, twitter, Instagram,  www.northernlandcyprus.com dan ulaşabilir.
[email protected] adresine e-mail atabilir,  0 (392) 444 40 00 numaralı telefondan Northernland Construction'a ulaşabilirsiniz.