*Yurtdışında iyi bir eğitim alarak bir aile şirketi olan İmkan Development'in başına geçen Erim Kanlıada, modern yapılarda kaliteli malzeme kullanıp ödeme kolaylığı ve satış sonrası güvence sağlayarak yüzlerce kişiyi ev sahibi yapmaya devam ediyor.
Ülkemizin güvenilir inşaat şirketlerinden İmkan Development, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Adanın pek çok bölgesinde özel konut projelerini hayata geçiren İmkan Development, Lefkoşa'nın Yenişehir bölgesinde inşa ettiği çok katlı binaların kalitesi ile adından söz ettiriyor.



Aile şirketi giderek büyüyor
İmkan Development'in genç Direktörü Erim Kanlıada, 12 süren yurtdışı eğitimi ve deneyimlerinden sonra Kıbrıs'a dönerek inşaat mühendisi olan annesi Ayşe Kanlıada'nın 2004 yılında kurduğu şirketin başına geçmiş ve başarılı projelere imza atmış.
Bir aile şirkeyi olan İmkan Development, kurulduğu günden bu yana Mehmetçik'ten Lapta'ya kadar birçok projeyi hayata geçirmiş ve inşa ettiği çok katlı binalar, siteler, özel konutlar ve taahhüt işleriyle yüzlerce kişiyi ev sahibi yapmış.

Yenişehir'de iddialı penthouse tipi daireler var
Şirketin Genç Direktörü Erim Kanlıada, projeleri hakkında North Cyprus UK Gazetesi'ne bilgi verdi.
Erim Kanlıada, son yıllarda Lefkoşa'da birçok yere yürüme mesafesinde olan Yenişehir bölgesinde çok katlı olarak inşa ettikleri binalarda penthouse tipi dairelerde iddialı olduklarını belirterek, müşterilerini memnun etmek için işçilikten kullanılan malzemeye kadar titizlikle çalıştıklarını ifade etti. Yenişehir bölgesinde çok katlı bina projeleri yaparken her binanın birbirinden farklı olmasına özen gösterdiklerinin de altını çizen Kanlıada, son trend olan 'fair-faced concrete' yani brüt beton tipi binalar inşa ederek fark yarattıklarını belirtti.
Erim Kanlıada, şuan devam eden çok katlı bina projelerinde ise, 400 metrekare büyüklüğünde dubleks penthouse daireler inşa ettiklerini ve ısıtma sistemlerinden aksesuarlara kadar her detaya önem verdiklerine vurgu yaparak, "Böylece, çok katlı bina üzerine müstakil villa yapmış olduk" dedi.



Aylık £500 taksitle ev sahibi olmak mümkün
Müşteri kitlesinin yerli halk olduğunu söyleyen Kanlıada, İngiltere'de yaşayan Kıbrıslı Türklerin de yatırım amaçlı olarak projelerine ilgi gösterdiğine dikkat çekti. Erim Kanlıada, satışlarda ödeme kolaylığı yaptıklarının altını çizerek, bankayla uğraşmadan, peşinat peşinde koşmadan, aylık £500 taksitle ev sahibi olmanın mümkün olduğuna işaret etti.

"Yeşil alanlarla birlikte 20-30 katlı binalar olmalı"
Erim Kanlıada, imar planı projeleri ile Avrupa'da olduğu gibi yana değil yukarıya doğru büyüyen yeşil alana ve otoparka sahip 20-30 katlı binalar bölgesi inşa etmenin zamanının geldiğini ifade ederek, "Yeşil alanlar, bisiklet ve yürüyüş yollarının yapımına katkı koymak için şirket olarak elimizi taşın altına koymaya hazırız. Bireysel değil sosyal faydayı düşünerek hayalimizdeki projeleri hayata geçirmeyi çok istiyoruz" ifadelerini kullandı.



Spor yapacak yer bulamayınca salon açtı
Yurtdışında yaşadığı sürede yeşil alanlarda spor yaparak sağlıklı bir yaşam sürdüğünü belirten Kanlıada, Kuzey Kıbrıs'ta bu eksikliği hissederek Türkiye'de isim yapmış olan Crossfit Balaban Spor Salonu'nu Nisan 2015'te Lefkoşa'da hizmete açtıklarını belirtti. Kanlıada, Crossfit'in en basit deyimle tüm vücudu çalıştıran bir spor dalı olduğunu ve Amerikan lisanslı spor hocaları ile çalıştıklarının altını çizerek, inşaatlar devam ederken spor salonu ile uğraşmanın kendisine zevk verdiğini ve hatta sağlıklı bir yaşam sürmeleri için ev alan müşterilerine 1 yıllık üyelik verdiklerini belirtti.

Kaliteli malzeme ve satış sonrası güvence
İmkan Development olarak inşaat yapıp satmadıklarını satış sonrasında da güvence verdiklerini söyleyen Erim Kanlıada, "Çok iyi işler ya da hatalar yapmış olsak bile yaptığımız her işin arkasındayız. Kaliteye ciddi şekilde önem veriyoruz. Kullanılan malzemeler en iyi kalitededir, aksesuarlar özenle seçilmiştir, birçok projemizde yerden ısıtma sistemi uyguladık, kullandığımız parkeler Alman yapımıdır. Brüt beton kaplama olarak bilinen 'fair-faced concrete' binadan sonra şimdi de dış cephesi ateş tuğlası ile kaplanacak bina inşa edeceğiz. Bu örneklerden de anlaşılacaği gibi projelerimiz standartların üzerindedir" dedi.

İletişim bilgileri
İletişim için +90 392 228 0876, +90 533 862 4470 ve +90 548 862 4470 numaralı telefonlar ile
[email protected] adresine ulaşılabilir. Ayrıca, tamamlanmış ve devam eden projeler 'www.imkandevelopment.com' ile Facebook'taki 'İmkan Development' sayfasından takip edilebilir.