Gazimağusa’da kurulan AKOL Group of Companies 14 yıllık başarılı geçmişiyle Kuzey Kıbrıs’ın önde gelen şirketleri arasında. Faaliyet gösterdiği 5 sektörde de emin adımlarla ilerleyen şirket, son marka projesi, Loka Holiday Homes’ın satışlarına başladı. Yeni Boğaziçi’nde denize sadece 750 metre uzaklıkta konumlanan ve £58,000’den başlayan lansman fiyatlarıyla satışa sunulan tatil evleri, yatırım için büyük bir fırsat niteliğinde. Muhteşem peyzajı ve 200 m2’lik paylaşımlı yüzme havuzu özellikleri ile ön plana çıkan, her evin ayrı otoparkı olacak şekilde tasarlanmış 75 m2 ‘lik evler, tatil evi anlayışına yeni bir boyut kazandırıyor. Toplam 36 adet 2+1’den oluşan,  Zemin Kat ve Birinci Kat daireler beğeniye sunuldu.  Merkezi uydu ve Merkezi Jeneratör sistemi bulunan tatil evleri 6700 m2’lik alan üzerine inşa edildi.

Proje detayı hakkında...

Zemin Kat Daireler, Salon – Mutfak 30 m2, 2 Yatak Odası (her biri 12 m2), Banyo & WC 6m2, ön teras 15 m2 olmak üzere toplam 75 m2‘dir. Yatak odalarında duvar dolabı bulunmakta olup, camlar çift cam alüminyum veya PVC, yer döşemeleri seramik, zeminde yer deposu, tüm odalarda klima altyapısı, merdiven basamakları traverten ve hidrofor sistemi olacak şekilde tasarlandı. Kış aylarının olmazsa olmazı tatil evlerini ısıtacak şömine detayı eklendi. Birinci Kat Daireler ise Salon – Mutfak 30 m2, 2 Yatak Odası (her biri 12 m2), Banyo & WC 6m2, balkon 10 m2 olmak üzere toplam 70 m2‘dir. Birinci Katın bir diğer özelliği ise 60 m2’lik bir çatı teras katına sahip olmasıdır. Yine yatak odalarında duvar dolabı bulunmakta olup, camlar çift cam alüminyum veya PVC, yer döşemeleri seramik, zeminde yer deposu, tüm odalarda klima altyapısı, merdiven basamakları traverten ve hidrofor sistemi olacak şekilde tasarlanmış  olup yine kış aylarında tatil evlerini ısıtacak şömine detayı eklenmiştir.

İletişim için +90 548 888 25 65 telefon numarası arayıp,  www.lokahomes.com ve web adreslerinden detaylı bilgi edinebilirsiniz.