Erbatu İnşaat bünyesinde hizmete giren Artmax Yapı Market’in açılış töreni 16 Mart Cuma günü görkemli bir şekilde yapıldı.

Kıbrıs’ın en hesaplı yapı marketi olmaz özelliği taşıyan Artmax’ta, ithal ürünlerin yanı sıra yerli sanayimizin ürettiği birçok malzeme de satışa sunuluyor.

Kokteyl eşliliğinde yapılan açılış törenine, Ekonomi ve Enerji eski Bakanı UBP Gazimağusa Milletvekili Sunat Atun, Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Katip Demir ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Artmax Yapı Market’in açılış kurdelesini eski bakan UBP Mağusa milletvekili Sunat Atun, Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Katip Demir ve Erbatu Group Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Karataş kesti.

Karataş: Emeğe geçen herkese teşekkürler

Açılış töreninde ilk konuşmayı yapan Erbatu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Karataş, birçok farklı sektörde uzun yıllardır yatırımlara devam ettiklerini söyledi.

Ramazan Karataş, 30 yıllık ticaret hayatında dürüst ve ahlaklı bir şekilde halkımıza hizmet verebilmenin kendileri açısından onur kaynağı olduğunu kaydetti.

Artmax Yapı Market’te ithal ve yerli birçok malzemenin yer aldığını anlatan Karataş, Artmax Yapı Market’in genç ve dinamik kadrosuyla halkımıza hizmet vereceğini bildirdi.

Ramazan Karataş, Artmax Yapı Market’in hizmete başlayabilmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yerli malzemeler de yer alıyor

Ekonomi ve Enerji eski Bakanı UBP Gazimağusa Milletvekili Sunat Atun, böylesi önemli bir işletmenin açılışında bulunmaktan ötürü mutlu olduğunu söyledi.

Sunat Atun açılış töreninde yaptığı konuşmada Mağusa’nın Artmax Yapı Market’le yepyeni bir işyeri ve yeni bir istihdam alanı kazandığını kaydetti.

 Artmax Yapı Market’te ithal ürünlerin yanında, yerli ürünlerin de yer aldığına değinen Atun, yerli sanayimizin çok değerli olduğunu, Artmax Yapı Market’i de yerli ürünlere gösterdiği ilgiden dolayı tebrik etti.

Sunat Atun, Ramazan Karataş ve ailesinin Mağusa’da çok önemli işlere imza attığını dile getirdi.

Arter: Karataş ailesinin başarılarının devamını dilerim

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter ise, oldukça heyecanlı bir ortamda bulunduğunu, Ramazan Karataş’ın ve ailesinin başarılarının devam etmesini dilediğini söyledi.