Girne’ye 15 dakika, Ercan Havalimanı’na 25 dakika mesafede bulunan Pine Valley Apartman ve Spa, doğayla baş başa bir ortam sunmasının yanında sosyal yaşamı zenginleştirecek plajlar restoranlar, süpermarket ve aktivite merkezlerine de çok yakın mesafede. 


Kuzey Kıbrıs’ın köklü inşaat firmalarından Baştaşlar İnşaat, 48 adet daireden oluşan Pine Valley Apartman ve Spa Projesi’ni satışa sundu.
Esentepe’de şehrin kaos ve gürültüsünden uzakta, yemyeşil bir vadinin yamacında, dağ ve deniz manzarası eşliğinde muhteşem bir yaşam alanı oluşturan Baştaşlar, “Ev değil yaşam tarzı sunuyoruz” sloganıyla huzur dolu bir hayat arayanlara fırsat yarattı.  
Kasım ayı sonunda tamamlanan ‘
yüzde 30 peşin, 5 yıla kadar vade 65 bin pound’dan başlayan fiyatlarla’ satışa sunulan dairelerin kısa süre içerisinde 3’te 1’i satıldı.
Önü ve yanı orman arazisi olan 3 bin 800 çeşit bitkinin yer aldığı proje alanı içerisinde, çiçekler ve ağaçlar arasında adeta cennetin kapılarını aralayan Pine Valley Apartman ve Spa Projesi’nde 2 yatak odalı 105 metrekare, 3 yatak odalı 136 metrekare olmak üzere dizayn edilen daireler, 2 adet yüzme havuzu, restoran, bar, spor salonu, sauna, çocuk rekreasyon alanları bulunuyor.

Doğayla baş başa, aktivitelere yakın…

Girne’ye 15 dakika, Ercan Havalimanı’na 25 dakika mesafede bulunan Pine Valley Apartman ve Spa, doğayla baş başa bir ortam sunmasının yanında sosyal yaşamı zenginleştirecek plajlar restoranlar, süpermarket ve aktivite merkezlerine de çok yakın mesafede.
Golf tutkunlarının uğrak yeri Korineum Golf
 & Country Club’a sadece 1 dakika mesafede yer alan proje, deniz ve doğa tutkunlarının uğrak noktası olan caretta carettalara ev sahibi yapan Alagadi plajına ise 3 dakika mesafede bulunuyor.

 “Konut yalnız başına bir yaşamı oluşturmaz”

Baştaşlar Direktörü Ahmet Baştaş, projelerinin özel olduğuna vurgu yaparak, “Biz konut satmıyoruz, yaşam şekli satıyoruz” dedi. Baştaş, önceki projelerinde de aynı prensiple hareket ettiklerini söyleyerek, konutun yalnız başına bir yaşamı oluşturmadığının bilincinde olduklarını ifade etti. Baştaş, konutların çevresini de tamamlayıp satışa sunduklarını, Pine Valley Projesi’nde de çevre bakım ve düzenlemesi için gerekli anlaşmaların yapıldığını, aylık 65 pound bir ücretle bu projeden ev alacaklara gerekli hizmetin sunulacağını aktardı.

Güven ve kalite

1967 yılından buyanadır Kıbrıs Cumhuriyeti kayıtlı bir müteahhitlik şirketi olan Baştaşlar İnşaat, yaklaşık 50 yıllık tecrübesiyle Kuzey Kıbrıs’ın en güven veren inşaat şirketleri arasında yer alıyor. Girne Amerikan Üniversitesi, English School of Kyrenia gibi kurum ve kuruluşlarının işlerine de imza atan Baştaşlar İnşaat, geçtiğimiz yıl 20 bin metrekare inşaat yapımı gerçekleştirdi.
Direktör Ahmet Baştaş, “Güven ve kalite bizim firmamızın ismiyle özdeşleşmiştir. Şu an Kıbrıs Türk Müteahhitler Birliği’ne kayıtlı birinci sınıf müteahhit olarak çalışmaktayız” dedi.

Town Houses

Öte yandan, Pine Valley Apartman ve Spa Projesi’nin hemen yanında yeni projeleri olan Town Houses projelerine başlayan Baştaşlar İnşaat, 3 yatak odalı 155 metrekare 8 adet villadan oluşan Town Houses projesiyle de fark yaratacağa benziyor.

 

Ayrıntılı bilgi için

Tel: +90 392 223 9774

Email: inş[email protected]

www.bastaslar.com