Emtan, akıllı ev sistemleriyle müşterilerinin yaşam alanlarına ideal konfor şartları sağlarken, Prestige projesinde rutin olarak tekrarlanan işlemlerin kendiliğinden gerçekleşeceği, tehlike ve arızaların önceden bildirilip tedbir alınabileceği bir sistem uygulanacak.

Kuzey Kıbrıs’ta yaklaşık 30 yıldır inşaat sektörüne hizmet veren Emtan Construction, gerçekleştirdiği yenilikçi projeleriyle Kuzey Kıbrıs’ın turizm kenti Girne’de kaliteli yaşam sürmek isteyenleri konut sahibi yapmak için muhteşem olanaklar sunuyor. Dağ ve deniz manzaralı dairelerle ülkenin en gözde yerlerinden birinde, modern mimari anlayışıyla inşa edilen yaşam alanları, huzurlu ve konforlu bir hayatın kapılarını aralıyor.

Emtan Tower’s daireleri 4 ay sonra teslim!

Emtan Contruction’un Girne Doğanköy Kavşağı’nda devam eden ve 20 Haziran 2015’te teslim edilecek projelerinden Emtan Tower’s, Girne bölgesinde ilk residance olma özelliğine sahip. 2 bloktan, 3+1 ve 2+1 dairelerden oluşan, 10 katlı Emtan Tower’s projesi, modern mimari anlayışıyla her türlü beklentiyi karşılamak için tasarlandı. Güvenlik kameralarıyla donatılmış, yangın alarm sisteminin bulunduğu, ayrıca girişte resepsiyonu bulunan Emtan Tower’ta, 7/24 güvenlik hedeflendi. Projeleriyle ilgili gazetemize bilgi veren Emtan Contruction Direktörü Emin Tanlı, Emtan Tower’s projesinden konut alanlara 4 ay sonra dairelerini teslim edeceklerini, şu ana kadar dairelerin % 100’ünün satıldığını kaydetti.

Emtan Prestige yeni bir yaşam anlayışı sunuyor

Emtan Construction’un bir diğer devam eden projesi ise Girne Yeni Liman yolunda Emtan Prestige projesi…  26 daireden oluşan Emtan Prestige projesinde, 1 adet 5+1 dublex penthouse, 2 adet 3+1 dublex penthouse, 10 adet 3+1, 13 adet 2+1 akıllı yer alıyor. Modern mimari konsepti ile yeni bir yaşam anlayışını sunan Emtan Contruction, Girne’de yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor. Eşsiz liman manzarası bulunan Emtan Prestige projesi ise 2016 Eylül’ünde teslim edilecek.

Akıllı ev sistemiyle endişe kalmayacak

Akıllı ev sisteminin uygulanacağı Emtan Prestige projesinden konut sahibi olanlar; aydınlatma, ısıtma – soğutma, güvenlik kameraları, intercom sitemi ve elektrikli cihazlarınızı evde olmadan da kontrol edebilecekler.
Özellikle yoğun iş temposu içerisinde olanlara büyük bir kolaylık sağlayacak bu sistem yanında Emtan Prestige’de, yangın alarmı, hırsız alarmı, gaz alarmı, su taşkın alarmı gibi güvenlik sitemleri de bulunuyor. Emtan, akıllı ev sistemleriyle müşterilerinin yaşam alanlarına ideal konfor şartları sağlarken, Prestige’de rutin olarak tekrarlanan işlemlerin kendiliğinden gerçekleşeceği, tehlike ve arızaların önceden bildirilip tedbir alınabileceği bir sistem uygulanacak. Prestige projesinde merkezi jeneratör sistemiyle de 7/24 kesintisiz elektrik sağlayacak. 65 bin Sterlin’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan dairelerin %40’ının satışı tamamlandı.

Öte yandan, Emtan Construction Direktörü Emin Tanlı, Emtan Concept Projesi’ne de yaz sonu başlamayı hedeflediklerini ifade ederek, 2015 yazından sonra yaklaşık 76 konuttan oluşacak yeni projeleriyle de müşterilerine yeni ve kaliteli yaşam alanları yapmaya devam edeceklerinin altını çizdi. 

 

Daha fazla bilgi için:

Adres: Mete Adanır

Caddesi Emtan 2 Apt.

No: 3 Girne / KKTC  

Tel: 0392 815 47 43/ 0392 815 37 45

E-mail: [email protected]