Yeşil ve mavinin buluştuğu, Kuzey Kıbrıs’ın en güzel noktalarında birinde Alsancak Çıkarma Plajı’nın üstü, Yayla Bölgesi’nde huzur ve dinginliği arayanlara yeni bir fırsat doğuyor. 

Cennet Homes, 20 tane benzersiz villa projesini satışa sunuyor. Turizm kenti Girne’ye arabayla 5 dakika mesafede, adanın eşsiz kumsallarına yürüyerek 5 dakikada ulaşabileceğiniz konumda Cennet Homes villaları, kentin gürültüsü ve hızlı yaşantısından uzakta, doğayla iç içe bir yaşam sürmek isteyenlere eşsiz bir olanak sunuyor.

Modern Akdeniz villaları

Son zamanlarda artan site projelerinden farklı olarak, her eve ayrılmış parseller içerisinde 3 tip villa projesiyle Cennet Homes, 117 m2, 148 m2, 177 m2 olarak ister kalabalık aileler ister yazlık olarak tercih edilebilecek modern, Akdeniz esintisinin hissedildiği dizaynı villalarıyla daha satışa çıkmadan talep görmeye başladı.
14 villadan oluşan birinci etabı bir yıl içerisinde 6 villadan oluşan ikinci etabı ise 2 yıl içerisinde teslim edilecek Cennet Homes villaları, 120 bin Sterlin ’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

“Başarı tecrübede gizli”

1977 yılında İngiltere’ye giderek ömrünün büyük çoğunluğu İngiltere’de geçiren Cennet Homes Direktörü Ahmet Cennetoğlu,1994 yılından buyanı İngiltere emlak sektöründe ismini duyurdu.
Her Kıbrıslı Türk gibi ülkesine yatırım yaparak 2014 yılında Kuzey Kıbrıs’a dönüş yapan Cennetoğlu, Mağusa’da Northernland Şirketi’nin ana kurucularından…

“Çarşıdan sessiz çıktık, muhteşem bir dönüş yaptık…”

2001 yılında aktif siyasete atılan ancak kendi değimiyle “Siyasi beceriksizliğinden” dolayı siyaseti bırakan Cennetoğlu, yeniden bildiği sektör olan emlak sektörüne iddialı bir giriş yaparken, İngiltere’de oğulları Eren ve Erkan Cennetoğlu’nun direktörlüğünü yaptığı Cennet Construction da faaliyetlerine devam ediyor. Cennet Homes için 8 ay önce kolları sıvayan Ahmet Cennetoğlu, bu projesiyle geri dönüşünü şu sözlerle anlatıyor; “Çarşıdan sessiz bir şekilde çıktık, muhteşem bir dönüşle hizmet etmeye devam edeceğiz”.