Aysergi Tower 1 projesinin ilk etap satışlarının tamamlandığını kaydeden Erbatu Emlak Şatış ve Pazarlam Direktörü Mehmet Yerli, projenin ikinci etabına Ocak ayında başlanacağını söyledi.  Erbatu Emlak olarak Aysergi Tower 1’in tamamının satışlarını gerçekleştirdiklerini, müşterilerinden gelen yoğun talep doğrultusunda da Aysergi Tower 2’yi satışa çıkardıklarını belirten Yerli, projelerinin en önemli özelliğinin sakinlerine lüks bir yaşam standardı sağlaması olduğunu ifade etti. Yeni projelerinin 9 katlı ve 36 daireden oluştuğunu vurgulayan genç işadamı, bu projedeki 32 dairenin 3 artı 1 olarak 130 metre kareden oluştuğunu geriye kalan 4 dairenin ise Dublex Penthouse olarak tasarladıklarını kaydetti.

 

Kampanya

Aysergi Tower 2’nin Ocak ayı itibarıyla temellerinin atılacağını kaydeden Yerli, özellikle İngiltere’de yaşayan Türklere yönelik bir kampanya başlattıklarını ifade etti. Erbatu Emlak olarak müşterileri için çok özel bir projeyle sa†ışa başladıklarını, bu projede en mükemmelin düşünüldüğü, beklentilerin çok önüne geçecek ve çok iddialı bir proje olduğuna dikkat çeken Yerli, kampanya fiyatlarını da £49.900 olarak belirlediklerini kaydetti.

 

 

Doğa ile iç içe

3+1 Lüks asansörlü dairelerden oluşan Aysergi Tower 2 yeşil ve mavinin buluştuğu noktada konuşlandırılıyor. Doğa ile iç içe olan daireler, £49.900’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.  Sahil ve plajlara yürüme mesafesinde, ormanlık bir bölgede yer alan proje zengin tarihi dokunun bulunduğu Salamis Antik Kenti’nin hemen karşı tarafında yer alıyor. Mükemmlel deniz manazarası ve yemyeşil bir ormanlık alanın yürüyüş mesafesinde konuşlandırılan proje sakinlerine adeta cennetten bir köşe sunuyor.

 

 

Ayrıntılı bilgi için:

Web:www.erbatuestate.com

E-mail: [email protected]

Tel: +90 392 444 1100