Noyanlar Group of Companies’den, İngiltere’de yaşayan Kıbrıslı Türklere yaz tatili fırsatları sunuyor:
 

KKTC’nin inşaat sektörünün öncü markalarından Noyanlar Group of Companies, İngiltere’de yaşayan Kıbrıslı Türklere yaz tatili müjdesi.
İnşaat konusunda lider firma konumunda olan Noyanlar Group, aynı zamanda tatilciler için muazzam kampanya fırsatları sunuyor. Özellikle İngiltere’de yaşayan Kıbrıslı Türklere tatil kampanyasının müjdesini veren Noyanlar Group Satış Direktörü Zarif Noyan, şu ifadeleri kullandı:
“İngiltere’de yaşayan Kıbrıslı Türkler, her yıl Noyanlarla birlikte doya doya bir yaz geçiriyor. Hatta rezervasyonlarımızın yüzde 60’ı İngiltere’den oluşuyor. Bunlar bizi çok mutlu ediyor. Tatilini tamamlayan ailelerimiz önümüzdeki yılın rezervasyonunu yapmadan güzel adamızdan ayrılmıyorlar. Bölgemizin zenginliği ile onlara hiçbir şey aratmıyoruz. Bir tatilden fazlasını bizlerle yaşıyorlar. Bölgemizde ve ‘Holiday’ evlerimizde başta hijyen olmakla birlikte onlara eşsiz imkanlar sunuyoruz. Onlar tatildeyken ihtiyaçları olan tüm sosyal olanakların önler için maksimum seviyede organize ettik. Özellikle Mardo Cafe’de kahvenin tadını, dondurma lezzetini ve birçok leziz imkânlar bulma olanağı, aqua yüzme havuzları Royal Sun restoranda eşsiz yemekler, Royal Sports barda eğlencenin adresini yaşıyorlar”.


 

Hizmetler ve imkânlar
 

200 metre mesafede derinde su sporları eğlencesi, kuaför salonu ve güzellik salonu hizmetleri, bölgeye 24 saat hitap eden market alış veriş imkânı, souvenir shop, kasap imkânı gibi birçok avantaj da sunduklarını anlatan Noyan, “Ayrıca bölgemizde hizmet veren bisiklet aktiviteler yanında spor salonu, sauna ve masajla birlikte hepsi değerli ailelerimiz için sunulmaktadır. Çocuklarımız için oyun parklarımızda ayrıca hizmet vermektedir” dedi.
 

“Manevi değeri ön planda tutarak

tüm ailelere hizmet vermekteyiz”

Zarif Noyan, Noyanların güven ve aile şirketi olduğunu vurgulayarak tatilcilerin neden Noyanları tercih etmesi gerektiğini de anlattı:

“Noyanların sisteminde en büyük avantaj önce güvendir, ikinci önemli detay şirketimizin bir aile şirketi olmasıyla birlikte bünyesine giren ister tatil isterse herhangi bir yatırım olsun herkesi aile bireyi olarak görmesidir.

Neden Noyanlar?

Birçok eğlence imkânı sunuyoruz. Fiyatlarımızın dışında her zaman farklı kampanyalarla ve indirimlerle sizin yanınızdayız. Çok çeşitli Holiday evler ile karşınızdayız. Studio modelden tutup, 1+1, 2+1, her türlü ihtiyaca yönelik sunuluyor. Sadece maddi olarak değil, her zaman manevi değeri ön planda tutarak tüm aileler hizmet vermekteyiz. Dolayısıyla, bu güzel adamıza Noyanlar ailesi ve unutmayacağınız bir tatile davet ediyoruz. Bizler buradayız ve yanınızdayız”
Son üç yılda ‘Holidays’ bölümüne yoğun ilgi ve talep olduğunu belirten Noyan, ev sayılarının 500’den fazla olduğunu ve birçok alternatiflerin bulunduğunu belirtti. Noyan, “Çok güzel ailelerimizin bizi tercih etmeleri de ayrıca bizi çok mutlu ediyor. Mayıs ayına kadar en fazla 3 farklı kampanya ile karşınızda olacağız. Bizi takipte kalın” dedi.