Noyanlar Şirketler Grubu’nun Kuzey Kıbrıs’ın en güzel sahil kentlerinden, eşsiz körfeze sahip İskele Long Beach bölgesinde görkemli bir törenle hizmete açtığı 400 konutluk Royal Sun Residece’in 1. Etabının açılışına ilgi büyüktü. Noyanlar Şirketler Grubu’nun 42. Kuruluş Yıldönümü ve şirket yönetim kurulu başkanı Gökhan Noyan’ın doğum gününde gerçekleşen açılışta İskele Kaymakamı Ahmet Cenk Musaoğulları, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Müteahhitler Birliği Başkanı Cafer Gürcafer ve çok sayıda seçkin konuk hazır bulundu.

Dev yüzme havuzu, havuz kenarında çocuk oyun alanları, aerobik ve fitness salonu, bilardo, tenis masaları ve oyun makinelerinin yer aldığı eğlence salonları, 250 kişilik dev restoranıyla dikkat çeken Royal Sun Residence Kuzey Kıbrıs’ın en büyük ve en donanımlı sitesi oldu.

 

Ahmet Cenk Musaoğulları

İskele Kaymakamı Ahmet Cenk Musaoğulları açılışta yapmış olduğu konuşmada Noyanlar Şirketler Grubu’nun bölgeye yapmış olduğu yatırımlara dikkat çekerek, Noyanlar’ın İskele’nin gelişiminde büyük rol oynadığını kaydetti ve başarılarının devamını diledi.

Hasan Sadıkoğlu

İskele Kaymakamı Ahmet Cenk Musaoğulları’ndan sonra söz alan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Noyanlar Şirketler Grubu’nun İskele bölgesinde yapmış olduğu dev yatırımlardan övgü ile söz etti. İskele’nin her geçen gün büyüdüğüne dikat çeken Sadıkoğlu, Noyanlar Şirketler Grubu’nun bölgede yapmış olduğu dev yatırımlarla bölgenin gelişimine önemli bir katkı sağladığını kaydetti. Long Beach Sahil Şeridi’nin tamamlanmasıyla birlikte İskele’nin çehresinin değişeceğini ifade eden İskele Belediye Başkanı, bölgeye yapılan yatırımların İskele’yi daha da bir güçlendirdiğini vurguladı.

Cafer Gürcafer

Gecede hazır bulunan Müteahhitler Birliği Başkanı Cafer Gürcafer burada yapmış olduğu konuşmada Noyanlar Şirketler Grubu’nun Müteahhitler Birliği’nin üyesi olmasından dolayı büyük gurur duyduklarını söyledi. Noyanlar Şirketler Grubu’nun özelde İskele’nin gelişim ve ekonomisine genelde ise Kuzey Kıbrıs’ın gelişim ve ekonomisine büyük bir katkı koyduğunu ifade eden Gürcafer, şirketin bundan sonraki çalışmalarında da başarılarının hızla artarak devam etmesi diledi.

 

Gökhan Noyan

Noyanlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Noyan, Royal Sun Residence’in açılış gününde yapmış olduğu konuşmada şirketin 42 yıllık gelişim tarihçesi hakkında konuklarına bilgi verdi. 1973 yılında faaliyete başlayan Noyanların hızla büyüyen bir şirket haline geldiğine dikkat çeken Noyan yapmış olduğu konuşmada “Noyanlar Grup Yönetim Kurulu olarak bizler her zaman bugünü değil, geleceği düşünerek hareket ettik. Her adımda yeni pazar potansiyellerinin önünü açabilmek için çalışmalar yaptık. Şirketin en büyük hedefi olan, hizmet verdiğimiz kollarda kalite ve konfor seviyesini yükselttik ve yükseltmeye devam ediyoruz. Noyanlar Şirketler Grubu’nun önüne koyduğu bu hedeflerle sadece Kuzey Kıbrıs’tan değil, farklı kültürlere sahip dünyanın her yerinden geniş müşteri portföyüne ulaştı” dedi.

Ahmet Noyan

Noyanlar Şirketler Grubu direktörü Ahmet Noyan’ın açılışa katılanlara teşekkür ederek başladığı konuşmasında şirketin her zaman için güven, kalite ve konforu ön planda tuttuğuna dikkat çekti. Noyan burada yaptığı konuşmada, “Dünya çok hızlı bir değişim içerisinde bulunuyor, dolayısı ile bizim yaşamlarımız , değerlerlerimiz ve ihtiyaçlarımız da değişime maruz kalıyor. Her insan için değişmeyen değer ve ihtiyaç , şüphesiz  bir Ev’e sahip olmaktır.   İnsan hayatındaki mutluluk, huzur, güven  duygusu için Ev vazgeçilmezdir.  Bizler  bir  Ev’in anlamını ve değerini  bilerek çalışıyor, projelerimizi bu konseptten yola çıkarak tasarlıyoruz.” dedi.  1973 yılından bugüne kadar , 100’ün üzerinde apartman projesinin, 1200’ün üzerinde mimari ve mühendislik projesinin, 17 büyük site projesinin  altına Noyanlar Group  imzası attıklarını kaydeden genç iş adamı, 3000’i aşan aileyi ev sahibi yaptıklarını ve 12,000 kişiye yaşam alanı sağladıkarını kaydetti. Konuşmasına biz 2018’in, 2020 ve 2025’in planlarını yapıyoruz sözleriyle devam eden Noyan yeni projeleri Angel Toweers, Long Beach Park Residence ve China Town projeleri hakkında da bilgi verdi. Noyanlar Şirketler Grubu’nun Mağusa ve İskele’de, KKTC ve Kıbrıs ın göz bebeği gurur kaynağı olacağnı söyleyen Ahmet Noyan, 5 Ağustos tarihinin bugün için iki ayrı önem ifade ettiğini kaydetti. Royal Sun Residence’in açılış gününde çifte mutluluk yaşadıklarını ifade eden genç iş adamı “Hem yeni sitemizin açılışını hemde babam Gökhan Noyan’ın yeni yaşını kutlamanın gururunu yaşıyorum” dedi.

 

Royal Sun Resindece’in dev havuz başında gerçekleşen kokteyilli açılış töreni havai fişek gösterileriyle renklendi. SOS Müzik Grubu’nun sahne aldığı gecede Kango Jumps gösterisi de sahne aldı. Noyanlar Şirketler Grubu’nun kuruluşu ve yönetim kurulu başkanı Gökhan Noyan’ın yeni yaşının birlikte kutlandığı gecede toplam 960 konuttan oluşacak olan Royal Sun Residence’in 400 konutluk birinci etabı da hizmete açıldı.



Noyanlar Londra Ofis

455, West Green Road

London, N15 3PW

Tel: 020 8881 8888 / 07788 232 522