Güvenirlilik, kalite ve satış sonrası teknik hizmeti ön planda tutarak hayata geçirdiği birçok projeyle adından söz ettiren Ardem Construction, KKTC’nin incisi Girne’nin en güzel bölgesinde, huzur dolu, konforlu bir yaşam vaad ediyor...

ARDEM CONSTRUCTION İMZASIYLA…Girne’de 10 yılda 500’den fazla aileyi konut sahibi yapan Ardem Construction, yeni dönemde, Girne merkez başta olmak üzere şehrin en güzel bölgeleri Karmi, Yeşil Tepe ve Ozanköy’de, villa ve daire tipindeki lüks projeleri, yeni yıl içerisinde teslim etmeye hazırlanıyor

PROJELERİN YÜZDE 50’Sİ TÜRK MALI… Şirketin Genel Müdürü ve Satış Sorumlusu Hatice Kelebek, Ardem Construction’ın hayata geçirdiği projelerin yüzde 50’sinin Türk malı, geriye kalanların ise eşdeğer tapulu olduğunu anımsattı. Kelebek, güvenilirlik başta olmak üzere malzeme kalitesinde yüksek standart, konutları tapularıyla birlikte zamanında teslim etme, tüm işlemlerin takibi ve teslimden sonra teknik hizmet vermeleri nedeniyle tercih edildiklerine vurgu yapıyor

Ülkemizde, dövizde bir dönem olağanüstü artış ve ekonomik dalgalanmalar yaşansa da, ekonominin lokomotif sektörlerinden biri olan inşaat sektöründe duraklamaya yer yok.

KKTC’nin incisi Girne’de, hayata geçirdiği birçok proje ile adından söz ettiren Ardem Construction, Girne’nin en çok tercih edilen bölgelerinde, villa ve daire tipi konut yapımına hız kesmeden devam ediyor.

Güvenirlilik, kalite ve satış sonrası teknik hizmeti ön planda tutan şirket, 2019 yılı içerisinde 250’den fazla konutu teslim etmeye hazırlanıyor.

Bir aile şirketi olan Ardem Construction’ın direktörlüğünü Ümit Manavoğlu üstlenirken, oğulları Özdemir ve Artunç da şirketin genç ortakları olarak inşaat sektöründeki yerini aldı.

Ardem Construction’ın genel müdürlüğü ve satış temsilciliğini üstlenen Hatice Kelebek, North Cyprus UK’in sorularını içtenlikle yanıtladı ve yapımı devam eden projelere ilişkin bilgiler verdi.

Hatice Kelebek, şirketin farklı isimlerle, yaklaşık 10 yıldır inşaat sektöründe “yap-sat” şeklinde faaliyet gösterdiğine vurgu yaparak, Artsan Construction Ltd olarak başladıkları yolda, daha sonra yüzde 100 aile şirketi olarak Ardem Construction Ltd ve Ardem Development Ltd adıyla devam edildiğini belirtiyor.

Projelerin yüzde 50’si Türk malı

Şirket bünyesindeki elemanlar ve şirkete bağlı taşeron ekiplerle birlikte 200’ü aşkın personelle, iyi işler başardıklarının altını çizen Hatice Kelebek, tamamlanan projelerin ardından, 500’den fazla ailenin, Girne bölgesinde konut sahibi olduğuna dikkat çekiyor.

Kelebek, Ardem Construction’ın hayata geçirdiği projelerin yüzde 50’sinin Türk malı, geriye kalanların ise eşdeğer tapulu olduğunu anımsatarak, güvenilirlik başta olmak üzere malzeme kalitesinde yüksek standart, konutları tapularıyla birlikte zamanında teslim etme, tüm işlemlerin takibi ve teslimden sonra teknik hizmet vermeleri nedeniyle tercih edildiklerine vurgu yapıyor.

Ardem Construction Genel Müdürü ve Satış Sorumlusu Hatice Kelebek, ayrıca, 2019 yılı içerisinde 250’den fazla villa ve daire tipi konutu teslim etmeye hazırlandıklarını ifade ediyor.

Doğayla iç içe lüks yaşam seçenekleri

Devam eden büyük projeler hakkında da bilgi veren Kelebek, bunlardan birinin, Girne’nin merkezinde, ‘Avangart Kyrenia’ adını verdikleri 132 daire, havuz, sauna, çocuk oyun parkı ve spor salonundan oluşan site projesi olduğunu söylüyor.

Bir diğer büyük proje olan ‘Karmi Valley Homes’ adını verdikleri projenin, 26 villadan oluştuğunu belirten Kelebek, doğanın tüm güzelliklerinin bulunduğu Karmi’de inşa edilen villaların tamamının, dağ ve deniz manzarasına sahip, doğayla iç içe, huzur vadeden bir bölgede yer aldığını kaydediyor.

Hatice Kelebek, Ardem Construction’ın bir diğer projesinin de Yeşil Tepe’de yükseldiğine işaret ederek, Ardem Park adı verilen projede, yemyeşil dağ ve masmavi deniz manzaralı müstakil villalar ile ikiz villaların yanı sıra, iki katlı daireler inşa edildiğini belirtiyor.

Kelebek, site içerisinde, havuz, çocuk oyun parkı ve spor salonunun da yer alacağına dikkat çekiyor.

Şirketin yapımı devam eden bir diğer projesinin de, Ozanköy’de yer aldığına işaret eden Kelebek, Ardem Elite Homes adı verilen ve 11 villadan oluşan elite projenin konumunun, dağ ve deniz manzaralı olduğunu anlatıyor.

Ev alacaklara tavsiyeler

Ardem Construction Genel Müdürü ve Satış Sorumlusu Hatice Kelebek, ayrıca, ev alacaklara bazı tavsiyeler de veriyor.

“Mülk alınacak şirketin güvenilirliği çok önemlidir. Bu nedenle mülkü yapan inşaat şirketi iyi araştırılmalı. Ayrıca, mülkün zamanında teslim edilip edilmediği, koçanın engelli olup olmadığı, teslimden sonra teknik hizmet verilip verilmediği ve yatırımcının, her koşulda korunup korunmadığına bakmak gerekir” diyen Hatice Kelebek, Ardem Construction olarak tüm bu özelliklere önem verdiklerinin altını çiziyor.