40 yılı aşkın bir süredir Mağusa’dan İskele’ye, farklı bölgelerde yaptığı konut projeleri ile  müşterilerine kaliteyi ve güveni sunan Noyanlar Group of Companies, tüm bitmiş ev  ve  dairelerinde  geçerli olan  kaçırılmayacak  bir kampanya  sunuyor. 

Mağusa, Yeniboğaziçi, Ötüken, Long Beach ve İskele bölgelerinde bulunan koçanları hazır,  bitmiş bahçeli villalar ve apartman dairelerinde peşin ödeme yapan herkese net % 10 indirim Noyanlar’dan hediye olarak sunuluyor.  Hediyeler bununla da kalmıyor,  trafo ücreti ve pul parası ücreti de peşin ödeme yapan müşteriler için Noyanlar tarafından ödeniyor.

Royal Sun Residence’de anahtar teslimlerine başladı

Noyanlar Şirketler Grubu’ndan yapılan açıklamada, Long Beach bölgesinde yer alan, toplam 70 dönümlük Royal Sun Residence projesinde anahtar teslimlerine başlayan şirket,  ilk etabının ardından projeye ve bölgeye gösterilen ilginin giderek artması sebebi ile projenin diğer etaplarını da satışa açtı. 3 aydan 36 aya kadar herkese hitap eden teslim süreleri bulunan dev projede her türlü ödeme kolaylığı sunulmakta.        
Royal Sun Residence projesinde,  ilk etap aktivite ve hizmetlerine yenileri eklendi.  İlk etap içerisinde bulunan site güvenliği, aktivite merkezi, aqualı yüzme havuzu, çocuklar için  vitamin  bar ve oyun alanları, restaurant ve kafe, havuz  ve  roof  barı,  hediyelik eşya dükkanı, kuaför, güzellik salonu, bisiklet-yürüyüş yolları, süpermarket, sauna, spor salonu gibi hizmet ve servislerine yenileri ekleniyor. Yeni satışa açılan Royal Sun Residence etaplarında, 3 açık yüzme havuzu, 1 kapalı termal yüzme  havuzu, güneşlenme alanları, kafeler, restaurantlar, 1 yeni spor salonu, basketbol-voleybol sahası, tenis kortu, piknik alanları ve yeşil alanlar gibi yenilikler Royal Sun’dan ev sahibi olan ve olmak isteyenler için tasarlandı.
İlk etapta olduğu gibi yeni satışa açılan etaplar içeriside studiolardan, 1+1 dairelere, 2+1 daire, bungalow, tripleks modellerden, 3+1 tripleks villalara kadar   £ 22,400’den başlayan uygun fiyatlarla 7 farklı model müşterilerin beğenisine sunuluyor.   

Long Beach’de yatırım yapan kazanacak!

Noyanlar Şirketler Grubu tarafından Long Beach’te geliştirilen geniş çaplı birçok konut projesinde, turizme yönelik otel projeleri ve İskele Belediyesi’nin geliştirdiği sahil geliştirme projesi ile yatırım yaparken müşterilerin geleceklerinin güvence altına alınması hedefleniyor. 

Sadece £ 1,000 peşinat  

Herkesin Long  Beach’li olması ve karlı bir yatırıma imza atması için  şirket tarafından yeni bir kampanya oluşturuldu. Sadece £ 1,000 peşinatınız ile sözleşmenize imza atabilir, studio daireler için aylık  £ 300, 1 yatak odalı daireler için aylık  £ 400,  2+1 daireler için aylık  £ 600 ödemeler ile yeni bir eve sahip olabilirsiniz.

Durmak yok!  Yeni projeler yolda

Royal Sun Residence’ın hemen ardından, 14 dönümlük yeni yeni proje, Long Beach Park Residence için tasarım çalışmalarına başlayan şirket, ayrıca Long Beach’de 2015 yaz döneminde hizmete girecek Sea Life Hotel için de inşaat çalışmalarına başlamış durumda. Denize yürüyüş mesafesinde konumu, güvenlik, eğlence, yatırım, kazanç, tatil, huzur ve daha birçoğu Royal Sun Residence’de müşterilerini bekliyor.  

Hemen Bizi Arayınız

Tel: 020 8881 8888 / 07788 232 522

Londra Merkez Ofis: 544, West Green Road, London N15 3PW