* Noyanlar Şirketler Grubu 2012 yılına yeni projelerle giriyor. İskele Bölgesi’nde hem tatil evleri hem de ömür boyu yaşam alanları sunan Şirket, yeni sezonda Mağusa’ya hızlı bir dönüş yapma hazırlığı içerisinde.

 

Mağusa ve İskele Bölgesi’nde inşa ettiği konutlarla 38 yıldan beridir güven ve kaliteyi yakalayan ve insanlara huzurlu yaşam alanları yaratan Noyanlar Şirketler Grubu, 2012 yılına yine iddialı projelerle giriyor. Geniş ve işinde uzman kadrosuyla yeni atılımlara hazırlanan Şirket’in, Long Beach Sea Life Proje’si büyük ilgi görürken, aynı bölgede üçüncü proje için son aşamaya gelindi. Noyanlar Şirketler Grubu,  2012 yılında Mağusa’ya hızlı bir dönüş yaparak 4 arazide 220 adet daire ve 50 dükkan projesiyle yine adından söz ettirecek.

Long Beach’de kısa sürede iyi bir satış grafiği yakaladı
Noyanlar Şirketler Grubu’nun, 27 bin 600 stg’den başlayan fiyatlarla ömür boyu 5 yıldızlı bir tatili garantileyen Long Beach Sea Life Projesi, 2011 Nisan ayında satışa açıldı. Denize 100 metre mesafedeki proje 5 ay içerisinde iyi bir satış grafiği yakaladı. Geleceğin tatil beldesi olma yolunda ilerleyen İskele’de, Long Beach Life Projesi ile de hem aile yaşantısına yönelik evler hem de tatil evleri sunan Noyanlar Şirketler Grubu, modern tasarımlı konutlarla müşterilerine kaliteli bir yaşam alanı yarattı.

2012 yılına damgasını vuracak
2012 yılı için Long Beach’de Doktorlar Sitesi arkasında 3’üncü büyük Projesi ‘Site 17’ için hazırlıklar yapan Noyanlar Şirketler Grubu, 70 dönümlük bir arazi içerisinde 600 konutla yeni bir projeye daha imza atıyor. Yüzme havuzu, eğlence ve aktivite alanlarıyla her bütçeye uygun yaşam alanları oluşturmayı hedefleyen Noyanlar Şirketler Grubu, bir birinden farklı model seçenekleriyle düşleri gerçeğe dönüştürecek. Hem tatil evleri hem de bir ömür yaşanabilecek konutlarla 2012 yılına damgasını vuracak olan projenin, 2011 yılı sonuna kadar hayata geçirilmesi planlanıyor.

Noyanlar Mağusa’ya hızlı bir dönüş yapıyor
Uzun süreden beridir Mağusa Bölgesi’ne uzak kalan Noyanlar Şirketler Grubu, 2012 yılında Mağusa’ya hızlı bir dönüş yapmayı planlıyor. Şirket, Mağusa içerisinde 4 farklı arazide toplam 220 adet daire ve 50 dükkanı hayata geçirecek. Şu anda Mağusa’nın merkezi durumundaki Mağusa Yaşam Hastanesi ve Tıp Merkezi arasında bulunan, anayola sıfır mesafedeki arazide, daire, iş yerleri ve dükkanlardan oluşan yeni bir proje için çalışmalar sürüyor. Şirket, 2012 baharında bu projeyi de satışa açmayı hedefliyor. Yine aynı bölgede, üç farklı arazi içerisinde çalışmaları devam eden Noyanlar Şirketler Grubu, projelerinin tamamlanması için son hızla çalışıyor.

Ötüken’de ‘sınırları kaldırdı’
Mağusa’ya 5 dakika mesafedeki Ötüken’de bu güne kadar 250 konut inşa eden Şirket, 2012 yılı içerisinde buraya yaklaşık 110 civarı arsa açmayı planlıyor. Noyanlar Şirketler Grubu, bu yeni projeleri ile müşterilerine 7-8 çeşit ev modeli sunacak. Müşterilerine, kendi seçtikleri arsalarda, kendi seçtikleri ev modellerine sahip olma imkanı sunacak Şirket, ev almak isteyenleri sınırlardan kurtararak, siteden alır gibi uygun ve ekonomik fiyatlarda, hayal ettiği evlere kavuşturacak.

Profesyonel hizmet sunuyor
1973 yılından beri Kuzey Kıbrıs inşaat sektörünün tüm kollarında, üstün kaliteli hizmetler veren Noyanlar Şirketler Grubu, bugüne kadar 1800’ü aşan aileyi ev sahibi yaparak, yaklaşık 7500 kişiye ise yaşam alanı sağladı. Mutlu ve huzurlu bir gelecek için profesyonel mimar, mühendis ve müşteri hizmet kadrosu ile modern ofislerinde hizmet veren Şirket, Apartman & Site Projeleri, İnşaat & Müteahhitlik Hizmetleri, Mimarlık & Mühendislik Hizmetleri, İnşaat Kontrolörlük Hizmetleri, Arsa Parselasyon Hizmetleri, Kiralık Mülkler, Tadilat & Restorasyon konularında inşaat sektöründe kalitenin öncüsü olarak hizmetlerine devam ediyor. 2011 yılında kadrosunu daha da genişleten Noyanlar Şirketler Grubu 2012 yılında  hızlı ataklar peşinde.

Dünyaya açıldı…
Noyanlar Şirketler Grubu, yalnızca Kuzey Kıbrıs’la sınırlı kalmayarak, Rusya, İran, İngiltere, Alanya temsilcilikleriyle de hizmetlerini sürdürüyor.  Vizyonunu genişleterek dünyaya açılan Noyanlar Şirketler Grubu, yurt dışından da birçok kişiyi ev sahibi yapıyor.