.Mağusa Bölgesi'nin önde gelen inşaat şirketlerinden NorthernLand Construction, sorumluluk projeleri kapsamında desteklerini sürdürüyor. 2012 yılını sosyal sorumluluk yılı ilan eden şirket, sporu sevdirme ve sporcuya destek olma amacı ile  önemli katkılarda bulunuyor.

 

NorthernLand Construction sosyal sorumluluk projeleri kapsamında toplumun her alanına verdiği desteği spor alanında da sürdürüyor. “Sorumluluğumuzun Farkındayız” sloganı ile yola çıkan NorthernLand Construction yetkilileri, amaçlarının sadece kar yapan bir kuruluş olmak değil, kazandıklarının toplumun gelişim ihtiyacı olan her noktasına ulaştırmak olduğunu ve bu yönde önümüzdeki yıl için toplumun her alanına hitap eden sosyal sorumluluk projeleri hazırladıklarını belirttiler. 2012’nin NorthernLand Construction için “sosyal sorumluluk yılı” olacağını vurgu yapan şirket yetkilileri, özellikle topluma sporu sevdirme ve sporcuya destek olma amacı ile  önemli katkılar koymayı hedeflediklerini dile getirdiler.

Yıldırım Darts Kulübü: “Şampiyonlukta İddialıyız...!!!”

 “Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur” sözünü tutarak toplumumuzun  ve özellikle gençlerin sporu sevmesi ve sporcuların alanlarında kendilerini çok daha iyi geliştirmelerini arzulayan NorthernLand,  geçtiğimiz günlerde her daim başarıları ile adından söz ettiren Yıldırım Darts Kulübü ile bir sponsorluk protokolü imzaladı. NorthernLand İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Koordinatörü Buğçe Küçük  ve Yıldırım Darts Kulübü Takım Kaptan’ı Osman Cantaş tarafından imzalanan protokol, Yıldırımlı oyuncular için büyük moral kaynağı oldu. Yıldırım Darts Kulübü yetkilileri, yenilenen spor merkezi ve ses getiren transferler  ile sporcuların, antremanlarını büyük bir motivasyonla gerçekleştirdiklerini belirttiler. “Şampiyonluğun en iddialı takımlarından” olduklarını da dile getirdiler. NorthernLand Construction yetkilileri ise, Yıldırım Darts Klübü oyuncularının büyük başarılara imza atacaklarına inandıklarını söylediler.

Alasya Park tamamlandı, bağış adrese ulaştı...

Öte yandan, Alasya Park Site’sini müşterilerine zamanında teslim etmenin mutluluğunu yaşayan NorthernLand Construction, aynı zamanda Mağusa Türk Gücü’ne bağışlama sözü verdiği daireyi teslim etmenin de gururunu yaşıyor. NorthernLand Construction Direktörü Koral Bozkurt, Mağusa Türk Gücü Başkanı Halil Falyalı ve Yönetici Cem Dana’nın bir araya geldiği daire teslimindede, konuşan NorthernLand Direktörü Koral Bozkurt, “Özellikle Mağusa bölgesinde faal olan ve bölgemizi başarı ile temsil eden sporcu ve spor kuruluşlarının her zaman yanındayız. Bizim işimiz inşaat yapmak ve müşteri memnuniyetini gözetmekten ibaret değildir.  İş adamlığının yanı sıra, ülkemizin gelişim ihtiyacı duyduğu her noktaya el uzatmayı bir misyon edindik.” şeklinde konuştu.

"Tek hedefimiz şampiyonluk"

MTG Başkan’ı Halil Falyalı ise; “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde sporcu veya spor kulübü olmak oldukça güç. Uluslararası platformlarda sesimizi duyuramadığımız gibi, sporcularımızın “kaliteli” spor yapmaları veya kendini geliştirebilmeleri için malesef yeterli kaynak yok. NorthernLand Construction, spor camiasının sıkıntılarının farkında olan bir kuruluş ve hiçbir zaman desteğini esirgemiyor. Öncelikle Mağusa Türk Gücü ve tüm spor camiası olarak NorthernLand’a verdiği büyük destek için teşekkürü bir borç biliriz. MTG adına yapılan bu bağışı en iyi şekilde değerlendireceğiz. Bu kaynağı sporcularımızın verimliliğini artırmak ve daha kaliteli spor yapmalarını sağlamak için kullanacağız. Bu bağış MTG’li sporcular için büyük moral kaynağı olacak.” şeklinde duygularını dile getirirken, Yönetici Cem Dana da NorthernLand Construction’un bu anlamlı bağışının tüm iş adamlarına örnek olmasını temenni etti.