Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Talip Emiroğlu, Giresun Aksu’da babasının adına yaptırdığı ‘Ali Haydar Emiroğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu’nun açılışına katıldı.

Emiroğlu, Piraziz’e yapılacak olan bir hastane için de 5 dönüm arsa bağışında buldundu.

Pandemi nedeniyle kısıtlı sayıda kişinin katıldığı programlara Giresun Valisi Enver Ünlü, AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Yılmaz, İl Sağlık Müdürü Ahmet Bal, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Giresun Vakfı Başkanı Ahmet Dokumacı, Titanic Otelleri Sahibi Muzaffer Aygün, İl Müftüsü Muhittin Oral, İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, AK Parti Giresun İl Kadın Kolları Başkanı Berrin Aydın, MHP Giresun İl Başkanı Ertuğrul Gazi Konal, AK Parti Piraziz İlçe Başkanı Ünal Aşık ve Piraziz Milli Eğitim Müdürü Yunus Aydın ile az sayıda vatandaş katıldı.

Giresun’a yaptırdığı okul ve bağışladığı arsa nedeniyle bir açıklama yapan Talip Emiroğlu, “Piraziz’e ve Giresun’a hayırlı olsun. Ne mutlu bize ki, oradaki yerimiz bundan daha güzel değerlendirilemezdi. Bu hayra vesile olan sayın Hasan Turan kardeşimize teşekkür ediyorum. İnşallah hastane kısa zamanda yapılarak, milletimizin derdine deva olur'” dedi.

EMİROĞLU’NA TEŞEKKÜR
Piraziz’e yapılacak hastane için arsa bağışı  yapan işadamı Emiroğlu’na teşekkür eden AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan da, “Ben birkaç yıldır ilçemize hastane yapılması için uğraşıyordum. Giresun vekillerimizin de desteğini alarak gerekli müracaatları yapmıştım. Sağlık Bakanımız; ‘Verelim Hasan Bey’in ilçesine bir hastane’ deyince, süreci başlattık” ifadelerini kullandı.

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk de, “Sağlık Bakanlığımız tarafından Piraziz İlçemize yapılacak hastane için arazi bağışlayan Giresunlu Hayırsever İşadamımız Talip Emiroğlu’na Piraziz ilçemiz ve hemşehrilerimiz adına çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca bu bağışa vesile olan İstanbul Milletvekilimiz Hasan Turan Başkanımızada teşekkür ediyoruz. Hayırlı olsun” diye konuştu.