Mağusa Suriçi Derneği (MASDER), Geleneksel Mağusa Suriçi Çocuk Panayırı’nın bu yıl Sekizincisini düzenliyor. 7 Mayıs 2016, Cumartesi saat 10:00 - 18:00 saatleri arasında düzenlenecek şenlikte ; Namık Kemal Meydanı, Venedik Sarayı, Bandabuliya, MASDER Binası ve avlusu etkinlik mekanları olarak kullanılacak.

Uygulamalı Ebru sanatından Seramik sanatına, Kumaş boyamadan Takı-Çanta yapımına, Halk Dansları ve Folklor gösterilerinden Modern dans gösterilerine, Koro dinletilerinden Orkestra konserlerine, Yüz boyamadan Uygulamalı çocuk modası ve defilesine, Ödüllü Hazine Avcılığı’ndan Masal anlatımı’na, At sırtında turlardan Seramik Sergisi’ne, Şişme Oyun parkından Survivor çocuk eğlence parkuru ve futbol yarışmalarına, Kangoo Jumps egzersizlerinden Mini Olimpiyat oyunları ve Okçuluk turnuvası’na, Kültürel yiyecek-içeceklerden Hediyelik eşya stantlarına kadar pek çok şey Panayırda var olacak.

Bu yılki etkinlik Euromed, Gökçe Medical, Tözün Temizleme, Ekor ve Mağusa Belediyesi’nin ortak sponsorluğuyla gerçekleştirilecek.

MASDER Yönetim Kurulu olarak herkesi bekleriz...