Florida'da çıplak bir adam, iddialara göre bir polis arabasını çalıp ağaçlık bir alanda kaza yapmasının ardından gözaltına alındı.
Associated Press'e konuşan Jacksonville Şerifi Ofisi'nden yetkililer, 22 yaşındaki Joshua Shenker'in, perşembe günü öğleden önce Interstate 10 otoyolunda bir adamın çıplak şekilde koştuğu ihbarları üzerine polisin harekete geçmesiyle yakalandığını belirtti.
Polis memurları olay yerine ulaştığında Shenker'in yolda çıplak yattığı, sonrasındaysa otoyolun karşısına geçerek polise doğru koştuğu iddia edildi. Yetkililer Shenker'in Jacksonville Şehri'ne ait bir aracı çaldığını doğrularken, First Coast News kanalının görüntülerinde aracın amblemli polis arabası olduğu görüldü. Yetkililer aracın nasıl çalındığını açıklamadı.
Polis raporu, Shenker'in otoyol kenarındaki ağaçlık bir alanda kaza yaptığı araçta 10 bin dolar civarı (yaklaşık 74 bin TL) hasar meydana geldiğini açıkladı.
 Shenker perşembe günü önlem amacıyla yerel bir hastaneye götürüldü. Yetkililer otoyolda çıplak yatması nedeniyle adamın vücudunda yaralar oluştuğunu belirtti.
WJXT'ye konuşan şerif ofisi başyardımcısı Ellis Burns, polis memurlarının Shenker'in "muhtemelen sarhoş veya kafası güzel" olduğundan şüphelendiğini, kendisine 22 yaşındaki gencin "aşırı uyarılmış bir deliryum" yaşıyormuş gibi göründüğünü söylediklerini ifade etti.